IMG 9676
Nyt job

Ledig stilling som erhvervsplaymaker

DK’s bedste Erhvervsplaymakerstilling er ledig i ProVarde

 

Erhvervsplaymakerens dna:

En af Erhvervsplaymakerens væsentlige roller er at understøtte ”Fremtidens skole” ved at give børn og unge deltagelsesmuligheder og skabe motiverende erhvervsrelaterede aktiviteter i samarbejde med kommunens mange virksomheder. Kan du lide at det går stærkt og har et STORT DRIVE. Kan du tænke innovativt og er resultatorienteret ikke mindst har en nysgerrig tilgang til udvikling og skabelse af positive effekter i erhvervsdelen. Gennem et tæt samarbejde med skoleledere og lærere er du med til at understøtte en folkeskole i forandring. Erhvervsplaymakeren arbejder med fastholdelse og sikre fremtidens arbejdskraft via samarbejde med uddannelsesinstitutioner mv. Er dygtigt til at samarbejde på tværs af flere brancher og organisationer. Parat til en del virksomhedsbesøg, da ProVarde har fokus på synlighed og tilstedeværelse i samarbejdet med vores virksomheder.

ProVarde:

Du vil som erhvervsplaymaker være ansat hos ProVarde, hvor du vil have direkte kendskab samt adgang til et stort erhvervsnetværk.  Hos ProVarde er vi et hus hvor det går stærkt i forhold til nye tiltag og projekter. Vi er en medlemsbaseret erhvervsforening med knap 600 virksomheder i alle størrelser og brancher primært fra Varde Kommune. Vi er et hus der har fokus på iværksætteri, udvikling, erhvervsservice og fungere som fortrolig samarbejdspartner omkring udvikling af din virksomhed, målrettet markedsføring, sidste nyt om job og uddannelse, økonomi og regnskab, nye markeder, medlemskab af stærke og givtige erhvervsrelevante netværk – eller anden faglig vejledning.

Forventninger:

  • Viden om uddannelsessystemer
  • Erhvervskendskab
  • Du har et drive og kan udvikle nye tiltag og eksekvere så det bliver til virkelighed
  • Har fokus på at understøtte praksisfaglighed i Varde kommune
  • Er dygtig til at gå forrest
  • Unge kendskab
  • Formidle og skab flere erhvervsforløb (få flyttet flere unge ud i virkeligheden)
  • Stærke relations- og kommunikationskompetencer

Vi tilbyder:

Du kommer til at være en del af et hus, med et fantastisk team.

Kollegaer der sidder på hvert deres specialiseret område, men samtidige sparrer vi rigtig meget på tværs, så ingen står alene.

Professionel tilgang til virksomheder og samarbejdspartnerne, men samtidig et hus fyldt med humor og en positiv tilgang til opgaverne.

Vi tilbyder et velfungerende og inspirerende samarbejde med forvaltninger og afdelinger i Varde Kommune.

En arbejdsplads med flere muligheder frem for begrænsninger, hvis du griber dem.

En varieret og indholdsrig hverdag, hvor du selv er med til at sætte dagsorden.

 

Stilling oprettes som en fuldtidsstilling på 37 timer. Ved ansættelse i stillingen skal ren straffeattest afleveres og børneattest vil blive indhentet.

Yderlige oplysninger/ansøgning: 

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakt: Udviklingschef Kasper Bech Pedersen tlf. 20354264 Ansøgningsfrist søndag d. 12. marts.

KLIK HER Læs mere og ansøg stillingen