IMG 2494
Holdet bag

Om os

ProVarde er en medlemsbaseret erhvervsforening med knap 600 virksomheder i alle størrelser og brancher primært fra Varde Kommune.

Vore medarbejdere er til for dig, der ønsker en fortrolig samarbejdspartner om udvikling af din virksomhed, målrettet markedsføring, sidste nyt om job og uddannelse, økonomi og regnskab, nye markeder, medlemskab af stærke og givtige erhvervsrelevante netværk – eller anden faglig vejledning.

Har du brug for hjælp til at starte egen virksomhed, står vi klar med kompetent sparring på alle niveauer.

Leder du derimod efter en snæver faglig og specialiseret orientering, samarbejder vi med Erhvervshus Sydjylland, der tilbyder specifik rådgivning – også om alternative finansieringsmuligheder, eksport eller særlovgivning.

I ProVarde ønsker vi størst muligt kendskab til vore mange medlemsvirksomheder for altid at kunne yde optimal service.

Derfor har vi en målsætning om hvert år at besøge så mange virksomheder som muligt - men står naturligvis også til rådighed på Kong Svends Plads i Varde.

Vi holder alle medlemmer ajour via digitale nyhedsbreve og tilbyder i årets løb kurser, sociale og faglige netværksmøder, virksomhedsbesøg og en traditionsrig nytårskur. Kommunens største (og hyggeligste) netværksmøde.

ProVardes medarbejdere deltager desuden i flere branchenetværk og har et tæt samarbejde med Varde Kommune og den nye turismeorganisation Destination Vesterhavet.

Så har du lyst til at høre mere – er vi klar!