5I7A5595 1

Kontakt ProVarde

Vore medarbejdere er til for dig, der ønsker en fortrolig samarbejdspartner om udvikling af din virksomhed, målrettet markedsføring, sidste nyt om job og uddannelse, økonomi og regnskab, nye markeder, medlemskab af stærke og givtige erhvervsrelevante netværk – eller anden faglig vejledning.

Addresse
  • Kong Svends Plads 7A
  • 6800 Varde
5I7A5503
Finn Erik Kristiansen
Direktør

Finn Erik går engageret foran i arbejdet på både erhvervs- og turismeområdet. Han er klar til at tage en snak med vore medlemsvirksomheder, og er optaget af at udbygge kendskabet til ProVarde og det vi tilbyder.

5I7A5469
Lars Buch
Erhvervschef

Lars foretager sparring med mange virksomheder om blandt andet drift og udvikling samt generationsskifte, finansiering og netværk. Han har gode kontakter til Erhvervshus Sydjylland og andre samarbejdspartnere.

5I7A5452
Anita Utoft
Erhvervskonsulent- og eventkoordinator

Anita er i kontakt med rigtig mange af vore medlemmer, når hun er på virksomhedsbesøg i hele kommunen. Hun har erfaring fra forskellige erhverv og har kendskab til arbejdsmarkeds-forhold. Anita er væksthjulscertificeret.

 

5I7A5486
Friedericke Bruhn
Iværksætter- og innovationschef

Friedericke vedalt om start af nye virksomheder. Skal du have din virksomhed speedet op, så kan Friedericke træde på speederen og styre rattet samtidig. Friederickes arbejdssted er hovedsageligt PowerTower.

5I7A5448
Kasper Bech Pedersen
Erhvervsplaymaker - web & social media-ansvarlig

Kasper er vores brobygger mellem Varde Kommunes erhvervsliv og skolerne og indgår i et tæt samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner.

berit v2
Berit Høj Nielsen
Bogholder- og administrativmedarbejder

Berit står for alt bogholderi og regnskab, desuden koordinerer hun flere forskellige administrative opgaver i ProVarde.