5I7A5595 1

Kontakt ProVarde

Vore medarbejdere er til for dig, der ønsker en fortrolig samarbejdspartner om udvikling af din virksomhed, målrettet markedsføring, sidste nyt om job og uddannelse, økonomi og regnskab, nye markeder, medlemskab af stærke og givtige erhvervsrelevante netværk – eller anden faglig vejledning.

Addresse
  • Kong Svends Plads 7A
  • 6800 Varde
2500px  16
Finn Erik Kristiansen
Direktør

Finn Erik går engageret foran i arbejdet på erhvervsområdet. Han er klar til at tage en snak med vore medlemsvirksomheder, og er optaget af at udbygge kendskabet til ProVarde og det vi tilbyder.

2500px  10
Anita Utoft
Erhvervskonsulent- og eventkoordinator

Anita er i kontakt med rigtig mange af vore medlemmer, når hun er på virksomhedsbesøg i hele kommunen. Hun har erfaring fra forskellige erhverv og har kendskab til arbejdsmarkeds-forhold. Anita er væksthjulscertificeret.

 

2500px  1
Kasper Bech Pedersen
Erhvervsplaymaker - web & social media

Kasper er vores brobygger mellem Varde Kommunes erhvervsliv og skolerne og indgår i et tæt samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner.

2500px  13
Annette Heard
ERHVERVSGUIDE

Annette er Varde kommunes erhvervsguide, der skal supplere og styrke det eksisterende arbejde, der har fokus på de unges uddannelses -og jobmuligheder i Kommunen.  Heraf erhvervsrelateret ungeindsats med fokus på lokale beskæftigelsesmuligheder hvor formålet er at fremskaffe kvalificerede jobmatch imellem unge og de lokale virksomheder. Bl.a. via fritidsjob, snusepraktikker og lærepladser.

Annette er klar til, at tage imod jeres henvendelser, spørgsmål omkring fritidsjob, praktik og lærepladser for unge i Varde Kommune.  På mail: anhe@provarde.dk  eller tlf. 44140499.

2500px  19
Jeanette Kristensen
Chefkonsulent

Chefkonsulent

2500px  4
Nikolaj Chelander Knudsen
Iværksætterkonsulent

Iværksætterkonsulent 

2500px  7
Gitte Sommer Korneliussen
Administrativ koordinator

Gitte er vores administrativ koordinator, som vil håndtere mange forskelligartede opgaver.