5I7A5595 1

Kontakt ProVarde

Vore medarbejdere er til for dig, der ønsker en fortrolig samarbejdspartner om udvikling af din virksomhed, målrettet markedsføring, sidste nyt om job og uddannelse, økonomi og regnskab, nye markeder, medlemskab af stærke og givtige erhvervsrelevante netværk – eller anden faglig vejledning.

Addresse
  • Kong Svends Plads 7A
  • 6800 Varde
DSC 4436
Finn Erik Kristiansen
Direktør

Finn Erik går engageret foran i arbejdet på erhvervsområdet. Han er klar til at tage en snak med vore medlemsvirksomheder, og er optaget af at udbygge kendskabet til ProVarde og det vi tilbyder.

DSC 4492
Anita Utoft
Erhvervskonsulent- og eventkoordinator

Anita er i kontakt med rigtig mange af vore medlemmer, når hun er på virksomhedsbesøg i hele kommunen. Hun har erfaring fra forskellige erhverv og har kendskab til arbejdsmarkeds-forhold. Anita er væksthjulscertificeret.

 

DSC 4507
Kasper Bech Pedersen
Erhvervsplaymaker - web & social media

Kasper er vores brobygger mellem Varde Kommunes erhvervsliv og skolerne og indgår i et tæt samarbejde med de lokale uddannelsesinstitutioner.

Nyt billede Annette
Annette Heard
ERHVERVSGUIDE

Annette er Varde kommunes erhvervsguide, der skal supplere og styrke det eksisterende arbejde, der har fokus på de unges uddannelses -og jobmuligheder i Kommunen.  Heraf erhvervsrelateret ungeindsats med fokus på lokale beskæftigelsesmuligheder hvor formålet er at fremskaffe kvalificerede jobmatch imellem unge og de lokale virksomheder. Bl.a. via fritidsjob, snusepraktikker og lærepladser.

Annette er klar til, at tage imod jeres henvendelser, spørgsmål omkring fritidsjob, praktik og lærepladser for unge i Varde Kommune.  På mail: anhe@provarde.dk  eller tlf. 44140499.

Anette Spicker
Annette Spicker Bruhn
Iværksætterkonsulent

”Spicker” vejleder og sparrer med dig om opstart af virksomhed. ”Spicker” faciliterer iværksætterkursus, som er for alle med start-up drømme og husk det gælder alle brancher.

Netværk, inspiration, udfordrende spørgsmål, genvej til viden og motivation er nogle af de ingredienser iværksætteren møder.

Gitte
Gitte Sommer Korneliussen
Administrativ koordinator

Gitte er vores administrativ koordinator, som vil håndtere mange forskelligartede opgaver.

DSC 4416
Friedericke Bruhn
Iværksætter- og innovationschef

UDLÅNT til Symbo www.symbo.dk

Hvis din iværksætterhenvendelse er indenfor fødevarer, skal du fortsat kontakte Friedericke Bruhn