5I7A5536 1
21. apr. 2020

AFLYST!!! Workshop: Annette Spicker - 3 timers workshop for rådgivere

3 timers workshop for rådgivere: Revisorer, advokater, bank med erhverv


Bliv klædt endnu bedre på til de bløde udfordringer i virksomhederne – de udfordringer du som rådgiver bliver mødt med blandt dine kunder og forretningsforbindelser – det kan være i forbindelse med afklaring af virksomhedens fremtid, strategi, generationsskifte, lederskifte mv.Nøglebundtet hjælper virksomhedsledere, med håndtering af de bløde udfordringer, som i mange tilfælde drukner i regneark, paragraffer og lovtekster.

Samtidig formidler og underviser Nøglebundtet også revisorer, bankfolk og advokater i de bløde udfordringer. Alt sammen for at rådgiverne står stærkere loyalitetsmæssigt, med det formål at gøre virksomhederne klar til fremtiden.

På workshoppen kommer vi ind på: Motivering af start på strategisk planlægning, sparring på det mentale plan, styr på rollefordeling, tidshorisont og ansvar. Annette Spicker Bruhn, Nøglebundtet kommer forbi med gode cases sammenholdt med teori og tendenser og hvor I er med i dialogen.(Gratis at deltage for medlemmer)

Pris for ikke medlemmer er 250kr.
Betaling sker efter tilmelding ved efterfølgende fakturering fra Provarde.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil og Facebook-profil 

Praktisk information
Sted:
ProVarde, Kong Svends Plads 7a, 6800 Varde
Dato:
tirsdag den 21. april 2020
Tidspunkt:
14.00 - 17.00
Pris:
Gratis for medlemmer