arrangement3
25. feb. 2021

KURSUS: Konflikthåndtering

Har du prøvet at stå i en konflikt, som løb af sporet? Som du ikke længere kunne få kontrol over på en konstruktiv måde?

Konflikter bygger ofte på misforståelser, forskellige opfattelser, følelser og sprogbrug/kropssprog, der leder til en uoverensstemmelse. På dette kursus vil du blive præsenteret for praktiske værktøjer, du kan anvende til at forebygge og nedtrappe konflikter, inden de udvikler sig til tunge skyer, der lægger unødigt pres.

Du lærer at forstå en konflikts forløb og identificere konflikttypen, så du kan tage kontrollen over konflikten med en handlingsplan, der passer til den situation, du står i.

Du vil blandt andet blive introduceret for konflikttrappen, der klæder dig på til at forstå og bearbejde en konflikt på en konstruktiv måde, som du kan bruge i dit arbejde efterfølgende.

Konflikthåndtering bygger på konstruktiv feedback, gensidig forståelse og en mere hensigtsmæssig kommunikation. Få værktøjerne til at identificere, forstå og håndtere konflikter, så din hverdag bliver nemmere uden tunge skyer.

Charlotte Falko er underviser på kurset. Charlotte er underviser og online marketing konsulent ved Kursusfabrikken. Charlotte har en baggrund inden for virksomhedskommunikation og digital markedsføring, hvor hun har specialiseret sig inden for kommunikation, sociale medier og digital strategiudvikling. Charlotte er uddannet cand.ling.merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

Max antal deltager 15, så først til mølle.

(Gratis at deltage for medlemmer)
Pris for ikke medlemmer er 250kr.
Betaling sker efter tilmelding ved efterfølgende fakturering fra Provarde.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil og Facebook-profil 

TILMELD

Praktisk information
Sted:
ProVarde, Kong Svends Plads 7A
Dato:
torsdag den 25. februar 2021
Tidspunkt:
Kl. 9.00-12.00
Pris:
Gratis for medlemmer (Ikke medlem 250kr)