arrangement3
12. jan. 2023

Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed!

 

Creatrix Templates, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sydjylland, ProVarde og Destination Vesterhavet præsenterer:

Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed!

Få viden og værktøjer til at skabe en økonomisk bæredygtig og uforglemmelig turismeforretning. Hvad end du drømmer om at skabe den nye konkurrent til Tivoli, drive et badehotel i naturskønne omgivelser, sælge kajakkurser eller starte en cafe, så er dette workshopforløb lige noget for dig.

Hvem kan være med? Alle virksomheder, som har turister som kundegrundlag kan have glæde af dette workshopforløb. Det kan fx være cafe/restaurant, outdoorturisme, bed & breakfast, camping, kursuscenter/retreat, kunsthåndværk, hotel, oplevelser, gårdbutik og forlystelser.

Forløbet er nemlig for alle danske iværksættere som ønsker at arbejde med turisme, hvad enten det stadigvæk er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage!

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du drømmer om at starte en turismevirksomhed eller har måske allerede startet din virksomhed op, men ønsker nu inspiration, sparring og udvikling af forretningsmodellen. På dette workforløb arbejder du direkte med at udvikle din egen forretningsmodel. Kurset består af inspirationsoplæg og workshop-arbejde med din egen virksomhed. 

  • Få helt styr på forretningsmodeller indenfor turismeområdet. Vi arbejder med målgrupper, personaer og udviklingstendenser i markedet.
  • Lær hvordan du markedsfører din ydelser og bliver top of mind hos dine kommende gæster. Vi arbejder med prissætning, markedsføring på budget og salg med fantasi og godt værtskab.
  • Få værktøjerne til at skabe en bæredygtig og levedygtig turismevirksomhed. Vi arbejder med bæredygtighed i værdikæden, ser på kundernes forventninger og hvordan du målrettet kan udvikle din virksomhed.

Der vil cirka være 1 times hjemmearbejde imellem hver workshop.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Marina Mana Petersen er iværksættercoach med speciale i turisme, forfatter, forretningsudvikler, kunstner og underviser. Hun er ejer af konsulentvirksomheden Creatrix Templates og Drømmevirksomhed, hvor hun bl.a. løser opgaver indenfor forretningsudvikling og innovation i turismen. 

Fotokreditering: Destination Kystlandet, Sarah Green 

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

DATO
LOKATION
12-01-2023 09.00 - 12.30
Form & Fritid, Klintingvej 21, 6830 Nørre Nebel
19-01-2023 09.00 - 12.30
Form & Fritid, Klintingvej 21, 6830 Nørre Nebel
27-01-2023 09.00 - 12.30
Form & Fritid, Klintingvej 21, 6830 Nørre Nebel
Praktisk information
Sted:
Form & Fritid, Klintingvej 21, 6830 Nørre Nebel
Dato:
torsdag den 12. januar 2023
Tidspunkt:
KL. 09.00-12.30
Pris:
GRATIS