arrangement3
22. mar. 2023

Dagskursus: TikTok til din virksomhed (AFLYST)

(AFLYST) Få dit brand på TikTok!

 
TikTok - hva' er det?
TikTok er fløjet ind på en førsteplads over det medie hvor de danske brugere er mest. Og følger vi tendenserne fra USA er det blot et spørgmål om tid, før alle er på platformen. 
 
Så spørgmålet er, hvad gør TikTok så specielt? Er det kun dansetrin og makeup-videoer (spoiler: nej). Og hvordan kan man bruge det hele strategisk til at fortælle og få folk til at forelske sig i sit brand.
 
Oplægsholderen
Oplægsholderen er Philip Jensen, Art Director hos Arlas in-house bureau The Barn. The Barn står blandt andet for Arlas kampagner på Snapchat og TikTok.
 
Philip - take it away
Min plan er at tage dig under armen og forklare hvordan denne sjove nye platform fungerer, og hvordan man kommunikerer. Herefter skal vi prøve at lægge en plan for netop dit brand – hvilken type indhold? Hvilke idéer kunne man lave? Og hvordan kunne det se ud? Måske du endda kan lave din første TikTok!
 

Uden mad og drikke, duer helten ikke.
Der vil være forplejning under hele forløbet, så du kan give den gas til forløbet!

KLIK HER TILMELD

(Gratis at deltage for medlemmer)
Pris for ikke medlemmer er 250kr.
Betaling sker efter tilmelding ved efterfølgende fakturering fra Provarde.

No Show fee 500 kr.
Vi oplever desværre, at folk udebliver fra gratis arrangementer. Da vi ofte har venteliste, indfører vi no show fee på 500 kr.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn, Facebook- og Instagram-profil. 

Arrangementet afvikles hos ProVarde.

NB! Center for Cybersikkerhed fraråder anvendelse af TikTok på tjenstlige enheder, der anvendes af statslige myndigheder. Læs mere her.

Dansk Erhverv råder sine medlemsvirksomheder til, at de ligeledes bør overveje de alvorlige sikkerhedsrisici, der ligger i at acceptere app’en på arbejdstelefoner. Læs mere her.

 

Praktisk information
Sted:
ProVarde Kong Svends Plads 7 6800 Varde
Dato:
onsdag den 22. marts 2023
Tidspunkt:
Kl. 09.00-14.00
Pris:
(Gratis at deltage for medlemmer)