Start din egen virksomhed

Få inspiration som ny iværksætter

Økonomi og finansiering

Vi vejleder dig om tilskudsmuligheder

Netværk

Vi hjælper med at styrke dit netværk

Vækst

Styrk din virksomheds udvikling

Eksport / Import

Hvordan håndterer du nye markeder

Ring

Vi står klar med sparring og hjælp

Initiativ- og Iværksætterprisen 2018

Initiativ- og Iværksætterprisen 2018 gik til Murerfirmaet P. Jensen & Sønner aps, der fik prisen overrakt i forbindelse med ProVardes nytårkur onsdag den 10. januar. 

Formand for ProVarde, Finn Christensen, sagde følgende i forbindelse med prisoverrækkelsen:

Når man skal beskrive virksomheden og den ejerkreds, der modtager ProVardes Initiativ- og Iværksætterpris er det bl.a. følgende ord, der dukker op: det gode håndværk, faglig stolthed, konstant udvikling, nytænkning, kvalitet, erfaring, tillid, rummelighed og socialt ansvar.

Prismodtageren er en virksomhed, der i mere end 40 år har bistået private, virksomheder, boligforeninger og offentlige bygherrer med at skabe gode rammer – uanset om det har været store eller små projekter.

En af de helt centrale figurer i virksomhedens lange historie er den ene af ejerne. Han kender om nogen virksomheden og personificerer dens udvikling. Han startede sin karriere som arbejdsdreng i virksomheden i en alder af bare 14 år og er i dag mester. Sammen med sin hustru overtog han i 2008 virksomheden.

Ægteparret har kørt et solidt parløb i virksomheden. Han med fokus på de faglige kompetencer, projekterne og kunderne og hun med fokus på organisering, rekruttering, medarbejderudvikling og trivsel. Og begge med et udbredt ønske om at skabe en rummelig arbejdsplads med plads til alle.

I dag er næste generation - personificeret af sønnen Søren - også repræsenteret i virksomhedens ejerkreds og daglige ledelse. Med Sørens faglige uddannelse og praktiske erfaring fra udvikling af virksomheden er fremtiden således på plads for virksomheden.

Det er en virksomhed, der siger: ”Hvis vi vil noget, må vi udvikle os og brede os lidt” Det har virksomheden bl.a. gjort ved at åbne en filial i Esbjerg for et par år siden. Kunderne er dog at finde i en langt større geografi, da også kunder i det meste af Danmark har forstået at værdsætte det kvalitetsarbejde der udføres af de mange dygtige medarbejdere.

Medarbejderstaben er gennem de seneste få år vokset fra 14 til 35 ansatte, og der leveres gode økonomiske resultater. Virksomheden har været meget proaktiv i forhold til at sikre en medarbejderstab med de rette kompetencer. Den er mere udadvendt end de fleste i branchen og var eksempelvis en af de første til at bruge sociale medier i rekrutteringsøjemed og man kigger bredere end de fleste.

Det er en arbejdsplads, hvor medarbejderne bliver længe, men det er også en dynamisk og rummelig arbejdsplads med et stort socialt ansvar. Man har øje for potentielle medarbejderes indstilling, ressourcer og potentiale fremfor fortid, køn og etnicitet. Her er der rummelighed og sammenhold. Virksomheden beskæftiger således både en række dygtige udenlandske medarbejdere og har til stadighed en håndfuld lærlinge under uddannelse. Samtidig har man fundet ressourcer til at repræsenterer branchen og det lokale erhvervsliv i mange sammenhænge og har udbygget det forretningsmæssige netværk betydeligt.

Jeg er sikker på I kender virksomheden, det sort/gule firmalogo på de mange hvide firmabiler, der altid er på farten. Årets prismodtager af ProVardes Initiativ- og Iværksætterpris 2018 er: Murerfirmaet P. Jensen og Sønner ApS fra Outrup.

Hjertelig til lykke til virksomheden!

 

 

Pris 1 ny.jpg