Start din egen virksomhed

Få inspiration som ny iværksætter

Økonomi og finansiering

Vi vejleder dig om tilskudsmuligheder

Netværk

Vi hjælper med at styrke dit netværk

Vækst

Styrk din virksomheds udvikling

Eksport / Import

Hvordan håndterer du nye markeder

Ring

Vi står klar med sparring og hjælp

Karlstad-kufferten

Logo_karlstad.jpg

Karlstad-kufferten er for alle med en udviklingsforstyrrelse – her har alle ret til at lære, udvikle og anvende sprog og anden form for læring. Jeg er specialist i børns sproglige udvikling samt indlæringsvanskeligheder. Jeg tror på, at alle kan få et sprog, og at alle kan lære at læse, og jeg åbner hermed døren til personligudvikling, troen på sig selv og samfundets mange fællesskaber.

Har et barn svært ved at lære at tale eller blot har små udtalefejl, så vejleder jeg i at skabe det bedst mulige udviklingsmiljø for barnets sproglige udvikling. Sprogtræningen bliver inkluderet i dagligdags hverdagsrutiner og bygges op omkring leg og interessepunkter.

Har barnet svært ved at lære at læse, så tilbyder jeg en-til-en undervisning, hvor der lægges vægt på den individuelle læringsstil. Jeg anvender værktøjer fra bl.a. Karlstadmodellen og andre kognitive læringsstrategier.

Jeg afholder kurser med fokus på sprog i en tidlig alder. Her gives bl.a. idéer og redskaber til, hvordan man stimulerer barnets sproglige udvikling igennem leg, dialog og håndtegn.


Kontaktoplysninger:

Stine Tryk

Tlf. 60135653

Mail: stine@karlstad-kufferten.dk
Web

powertower farver ny.jpg