Start din egen virksomhed

Få inspiration som ny iværksætter

Økonomi og finansiering

Vi vejleder dig om tilskudsmuligheder

Netværk

Vi hjælper med at styrke dit netværk

Vækst

Styrk din virksomheds udvikling

Eksport / Import

Hvordan håndterer du nye markeder

Ring

Vi står klar med sparring og hjælp

Vækst

Hos ProVarde kan du få gratis, uvildig og individuel sparring, hvis du har overvejelser om din virksomheds drift eller udvikling.

Vi tager udgangspunkt i din og din virksomheds situation og giver dig sparring om, hvilke udfordringer og indsatsområder du kan fokusere på.

Vi kan også henvise virksomheder med vækstambitioner til mere specialiseret vejledning hos Væksthus Syddanmark, som tilbyder sparring på forretningsområderne: Økonomi og finansiering, Ledelse og organisation, Salg og markedsføring, Internationalisering, Teknologi og innovation.

Væksthus Syddanmark tilbyder også forskellige programmer og netværksforløb, som du og din virksomhed kan søge om at være med i.

Ring til 76 52 25 50 og hør mere eller mail post@provarde.dk.

Ledelse og strategi

Overvejer du at udvikle virksomhedens ledelse og strategi, kan det være en god idé at inddrage viden og erfaring udefra. Det kan være i form af en eller flere personer, som kan deltage i en professionel bestyrelse eller i et advisory board eller måske bare en fast sparringspartner, der fungerer som en form for mentor for dig og din virksomhed. Vi kan også hjælpe dig med forslag til private rådgivere, som kan hjælpe med specifikke opgaver.

Ring til 76 52 25 50 og hør, om vi kan hjælpe dig via vort netværk og dygtige rådgivere.

Teknologi, produktudvikling og innovation

Trænger din virksomhed til et løft med ny innovation af produkter, processer eller markeder? Eller er din nye proces eller dit produkt så specielt, at det kan beskyttes med et patent eller en anden form for beskyttelse?

Vi hjælper dig med at få et overblik over, hvad der kan gøres og henviser til de rette specialister.

Det kan også være at ny inspiration udefra kan hjælpe dig videre - for eksempel i form af en studieopgave, en fag- eller videnpilot eller et match med en dygtig rådgiver eller en anden virksomhed.

Ring til 76 52 25 50 og få en snak eller mail post@provarde.dk.

Udvikling_af_virksomhed_CB_4654800.jpg