Start din egen virksomhed

Få inspiration som ny iværksætter

Økonomi og finansiering

Vi vejleder dig om tilskudsmuligheder

Netværk

Vi hjælper med at styrke dit netværk

Vækst

Styrk din virksomheds udvikling

Eksport / Import

Hvordan håndterer du nye markeder

Ring

Vi står klar med sparring og hjælp
Dato:

07-02-2018

Tidspunkt:

Kl. 8.00-10.00

Sted:

Næsbjerghus, Krovej 7, Næsbjerg, 6800 Varde

Pris:

Medlemspris: GRATIS. Pris: 199 kr. ekskl. moms.

Høflighed på 100 dage - Nytårskur afterparty med Thomas Skov

Thomas Skov har været vært for programmet Høflighed på 100 dage. Et program, hvor han satte sig for at gøre danskerne høflige på 100 dage. De 100 dage er for længst gået, men missionen er fortsat. For med al respekt for os danskere, så mener Thomas at mange af os formentlig godt kan stramme lidt op på høfligheden.

I løbet af denne morgen vil du høre Thomas fortælle om, at høflighed ikke er noget alle har lært, men det er noget alle kan lære – for livet bliver nemmere, hvis man opfører sig ordentlig.

I dette underholdende foredrag om høflighed tager Thomas dig også med forbi en række tests, som han selv har opfundet – blandt andet “Ville jeg gøre det samme i køen hos bageren-testen” og “Hvad skulle jeg have sagt i stedet for det jeg sagde i første omgang-testen”.

Det er ikke sikkert, at foredraget gør dig høfligere, men det giver dig lidt at tænke over.
 

Om foredragsholderen:

Thomas Skov blev for alvor kendt blandt danskerne som praktikanten i TV-programmet Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen, som kørte over to sæsoner i 2009 og 2010. Sidenhen har han som programleder på DR lavet et hav af forskellige TV-programmer, heriblandt Thomas Skovs Bilprogram, Thomas Skovs Sportsprogram, Verdens Bedste TV-program og Høflighed på 100 dage.

Thomas Skov er en veloplagt, sjov og nærværende foredragsholder, der taler i øjenhøjde. Thomas’ foredrag er kendt for god underholdning, grin og ikke mindst stof til eftertanke.

Thomas ser sig selv som en forholdsvis høflig person. Han er vokset op i den lille by Sdr. Felding, hvor det kun kan betale sig at opføre sig ordentlig, så da Thomas flyttede til København fik han sig noget af et chok – han blev ramt, ikke af et klarsyn – men af en flaskedreng i Netto, der var ved at vaske gulv med en stor maskine – flaskedrengen bad Thomas: “flyt dig dog for helvede!” – og så var høflighedsmissionen så småt i gang.


Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 6. februar kl. 12.00.

 

Tilmeld dig HER

Thomas Skov ny.jpg